keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Suklaabrownie

Tein eilen, 10.1 suklaabrownieita. Niistä tuli ihan huippuhyviä, mutta ei kauhean kauniita. Resepti on helppo. Vielä maininta, että minun tekemistäni tuli aika makeita, joten jos ei ole mikään sokerisuu voi ajatella vähentää sokeria 1/4 -1/2dl.


(itse sovellan aina ohjeita, niinkuin kuvasta näkyy)

Ainekset:

150g tummaa suklaata
150g margariinia tai voita
4 munaa
3dl sokeria
1 1/2dl gluteiinittomia jauhoja
1/2dl kaakaojauhetta
100g suklaarouhetta
1dl pähkinöitä
1tl leivinjauhetta



Ohjeet:

1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
2. Paloittele suklaa ja voi, sekä laita ne yhdistettynä mikroon tai vesihauteeseen sulamaan.
3.Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla. (Vuan halkaisija n. 20cm)
4.Vaahdota munat ja sokeri.
5. Kaada voi-suklaaseos muna-sokerivaahtoon.
6. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi seos taikinaan, sekoita mahdollisimman vähän.
7. Lisää pähkinät ja suklaarouhe. Sekoita vähän
8. Kaada taikina vuokaan, paista 25-45min. Paistoaika riippuu vuan muodosta ja materiaalista.



Tuossa näkyy taikina.




Browniet saavat jäädä keskeltä pehmeiksi/kosteiksi. nosta taikina leivinpaperissa pois vuoasta vasta kun se on kunnolla jäähtynyt. Leikkaa.



Gluteiinitonta herkkuhetkeä!

-Karkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti